Makes our day – izzivi, izzivi!

Težave, problemi in zapleti! Z njimi se v naši spletni trgovini srečujemo prav vsak dan. 🤷‍♀️ Pravijo, da je tako povsod. Da ni dneva, ko na strani ne manjka izdelek. Ali pa ima izdelek maloprodajno ceno 0 €. Ali pa izdelek nima zaloge. Pride tudi dan, ko je v trgovini samo polovica izdelkov! 😲 Ampak nič za to. Rešujemo eno težavo za drugo. Kakšno (zelo) hitro. Zahtevnejše pa tudi 2 – 3 – 4 dni ali pa cel mesec.

Seznam vseh (že) rešenih je DOLG. In ga gledamo ponosno. Ker vse to so izkušnje in znanje. Že od malih nog pa vemo, da je znanje največ vredno. Da je nekaj, česar ti nihče ne more vzeti.

Eden večjih izzivov, s katerim se ukvarjamo v tem trenutku, so meniji v spletni trgovini. Niso OK, niso pregledni in nismo zadovoljne. Zato smo se odločile za nadgradnjo – za integracijo programa, s katerim bomo lahko same (brez izkušenih programerjev 😉) urejale menije in razvrščale izdelke v skupino, kjer jim je mesto.

Za boljšo uporabniško izkušnjo smo me drugim že obkljukale naslednji izboljšavi.

✔ Filtri na mobilni verziji se odpirajo na način, da lahko veliko lažje najdete izdelek, ki ga iščete. Vsaj upamo!

✔ Ampak še vedno nismo bile zadovoljne z delovanjem iskalnika, zato smo ga nadgradile tako, da vedno najde, kar iščete (beri: izdelek naj bi našli z vsako besedo, ki jo zapišete v iskalnik).

Lahko rečemo, da se dogaja na polno. In to na več področjih. Kar je super. Ker to pomeni, da napredujemo, da se premikamo in nismo obstale na mestu. 💪

Vabljeni v spletno trgovino. Vesele bomo vsakega komentarja. Da bomo lahko še boljše, se bomo razveselile tudi negativnih mnenj. Zato pišite nam na 📩 e-naslov info@enterpoint.si ali pa pokličite na ☎ 030 670 680.