Me tri skupaj v poslu. Me tri ženske podjetnice.

Pravijo, da sanjati ni greh. Pravijo, da upanje umre zadnje. Kljub temu si nisem mislila, da se bodo najbolj nore želje uresničile. Kako se je začelo. Seveda v Petrini glavi. Vedno smo vedele, da bo tako. Petra je namreč ženska, ki ji ne zmanjka idej. Poznamo se že iz študentskih let, takrat smo navezale tesne vezi, ki se z leti niso zrahljale. Vsaka v naš odnos daje točno tisto. Tisto, kar je njena veščina, njena posebnost, njena vrlina.

Bil je september, ko sem dobila sms sporočilo – razmišljava o novi spletni trgovini. Si za? Bi prevzela svoj del – del, na katerem sem pridobivala znanja in izkušnje do danes. Bilo je, kot bi me zadel satelit. Kako sem odgovorila. Prosim, pokličita me, ko utegneta. To je to, to je bil začetek novega posla.

Tri ženske, vsaka s svojim znanjem in izkušnjami, skupaj stopamo na pot podjetništva. Vemo, da ne bo lahko. Vemo, da bomo v posel vpletene 24 ur na dan, z nekaj malega, lepotnega spanca. Ampak smo za, vse tri smo odločene poskusiti. Imamo znanje za uspeh. Vesele bomo, če nas bo na poslovni poti, prav tako kot zasebno, spremljala tudi sreča – ta nikoli ne škodi.

Najhujše kar se lahko zgodi je, da nam ne uspe. Smo si pa enotne, da si bomo očitale, če ne poskusimo. Zato – prihajamo! In kakršne koli bodo nove izkušnje, bodo naše in jih ne zamenjamo.

Po vseh teh besedah naj vam razkrijemo še, katera je ta veščina, posebnost, vrlina, ki oblikuje vsako od nas. Petra je pojem iznajdljivosti. Tinina veščina je zanesljivost. Urša je mojster organiziranosti. Vse pa imamo skupni imenovalec – predanost.

Sledite nam in spremljajte naše prve korake. Se vidimo na TikTok-u, IG, FB in spletni strani enterpoint.si.

Petra, Tina in Urša