Rožnata kampanja v mesecu oktobru

Smo na polovici oktobra. Na polovici naše prve kampanje, ki je posvečena osveščanju o bolezni raka dojk. Zavedamo se, kako važno je, da ostaneš zdrav. Smo pripadnice nežnega spola in že smo se srečale s prenekaterimi zdravstvenimi težavami. Zato smo se odločile pristopiti k skupnosti, ki ozavešča o pomembnosti zdravega načina življenja in zgodnjega odkrivanja bolezni raka dojk.

Število nakupov v oktobru pomeni vrednost donacije. Za vsak nakup bomo podarile 1 €. Naslov kampanje je nedvoumen – VI KUPITE, ME DONIRAMO!

Rožnati oktober 2022 je prvi mesec, ko pristopamo k mednarodnemu osveščanju o raku dojk. Je naš šesti mesec poslovanja in za vsak nakup, ki bo opravljen v tem mesecu, bomo združenju Društvo za zdrave dojke darovale 1 €.

Društvo za zdrave dojke je organizacija, ki ženskam obolelim za rakom dojk ali njihovim svojcem, nudi podporo in brezplačno psihosocialno svetovanje. Njihove svetovalke so se z rakom dojk neposredno ali posredno srečale tudi same. Kot članice društva so vedno na voljo za pomoč vsem tistim, ki so se zaradi bolezni tako ali drugače znašli v stiski. Svetujejo vsem, ki težav ne znajo ali ne morejo rešiti sami ter za ustrezno rešitev potrebujejo podporo in pomoč.

In njihove izkušnje kažejo, da je vsaka težava rešljiva, takoj ko ozavestimo svoja vedenja in življenjske izbire. Zato so tudi tukaj!

Nakup vrste izdelka ni pogojen z donacijo. Za vsak nakup v oktobru, doniramo 1 €. Na povezavi boste našli nekaj predlogov izdelkov, lahko pa izberete kar koli v naši spletni trgovini!

Aktivnost poteka od 1. 10. do 31. 10. 2022.