Camry PRO ravnalec las z ionično funkcijo

30,15 

10 na zalogi

Dodaj v primerjavo
Šifra: 2_CR2320C
Dobaviteljeva šifra: CR2320C Kategorije: , ,

Opis

Zdravi in ??sijoči lasje so sanje vseh. Predstavljajo zdravje in dodajajo stil. Od časa do časa želimo tudi spremeniti svoj videz, ne da bi se preveč vmešavali v dolžino ali gostoto las. 
Zato si je vredno priskrbeti profesionalni likalnik las CAMRY CR 2320, ki vam bo omogočil hitro in varno ustvarjanje izvirne in modne pričeske.

Ionska funkcija - zmanjšuje nagnjenost k statiki
PTC – segrevanje v 40 sekundah
6 temperaturnih nastavitev: 130°C - 230°C
LCD digitalni zaslon
Ohišje iz nerjavečega jekla
Plavajoče titanove plošče: 28x110 mm
Stikalo za zaklepanje/odklepanje
Samodejni izklop 60 minut
Nasveti za hladen dotik
360° vrtljivi napajalni kabel
Viseča zanka
V kompletu: zaščitna rokavica
Nazivna moč: 55W
maks. moč: 500W

Ravnalnik za vse tipe las

Z možnostjo nastavitve 6 različnih temperaturnih nivojev od 130 do 220?C lahko to napravo uporablja vsak.
Ne glede na to, ali so vaši lasje tanki in občutljivi ali gosti in jih je težko ukrotiti, si lahko z izbiro primerne temperature hitro oblikujete lase in hkrati poskrbite za njihovo zdravje. Velika prednost ravnalnika je funkcija ionizacije, ki zmanjša nagnjenost k statičnim lasem. Ionizacija vam omogoča tudi zmanjšanje sušenja pramenov med stylingom z visoko temperaturo.
Likalnik proizvaja negativne ione, ki pozitivno vplivajo na povrhnjico las in poskrbijo, da učinek ravnih las traja več ur. Plavajoče titanove plošče velikosti 28 x 110 mm vam omogočajo, da zgrabite vsak neukrotiven pramen. Hitro segrevanje v 40 sekundah je olajšava, ki vam bo omogočila, da se zjutraj hitro pripravite ali priročno uporabljate opremo med potovanjem.
Ravnalnik, varen za vse lase
Ne le, da je izdelana iz visokokakovostnih materialov, ampak ima tudi zanimive tehnične rešitve, ki omogočajo varno in enostavno uporabo naprave.
LCD na osrednjem mestu vam omogoča spremljanje dela naprave.
Ohišje iz nerjavečega jekla bo zagotovilo dolgo uporabo opreme. Stikalo za zaklepanje rok in zanka za obešanje pomenita, da njegov transport ali shranjevanje ne zahtevata posebne obdelave.
Samodejni izklop po 60 minutah bo koristen za pozabljive ljudi, ki se bojijo zapustiti delujoče naprave. Cool-touch konice, 360 vrtljiva vrvica in zaščitne rokavice, ki so vključene v komplet, zagotavljajo varno uporabo ravnalnika tudi za ljudi, ki šele začenjajo svojo avanturo s tovrstno stilizacijo.


Dodatne informacije

Proizvajalec

CAMRY

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Camry PRO ravnalec las z ionično funkcijo

30,15 

10 na zalogi