Joystick PXN 2119 PRO Flight Control (PXN-2119PRO)

Ni na zalogi

122,90 

Ni na zalogi

Dodaj v primerjavo
Šifra: 3_PXN-2119PRO
Dobaviteljeva šifra: PXN-2119PRO Kategorije: , ,

Opis

Joystick PXN-2119 Pro

Prevzemite krmilo in se počutite kot pilot pravega letala. Komplet PXN-2119 Pro je sestavljen iz krmilne palice in ločene ročice za plin. Tako lahko zagotovi še višjo raven realizma! Zmanjšan reakcijski čas, nemoteno delovanje in neprekosljiva natančnost so le nekatere od prednosti teh naprav. Na voljo je tudi 8-smerno stikalo za kapo, do 16 programabilnih gumbov in sprožilec Rapid-Fire. Omeniti velja tudi široko združljivost in ergonomsko obliko. Krmilno palčko lahko uporabljate tudi samostojno.

Narejen za igričarje

Tako krmilna palica kot plin se odlično počutita v rokah in zagotavljata fantastično izkušnjo upravljanja. Kar 16 programabilnih gumbov vam bo omogočilo prilagajanje strojne opreme glede na vaše navade, prav tako pa si lahko pripravite 3 načine nastavitev, optimizirane za različne igre, npr. Poleg tega krmilna palica ponuja 8-smerno stikalo Hat Switch, ki vam bo omogočilo hitro spremembo zornega kota. Udobno se lahko uporablja tudi ločeno – brez priključitve plina.

Realna izkušnja

Počutite se kot v pravem letalu. Krmilna palica PXN-2119 Pro fantastično posnema funkcionalnost svojih primerkov iz resničnega sveta. Obe vključeni napravi imata vgrajene vibracijske motorje, ki vam bodo omogočili večjo potopitev med katerim koli virtualnim letom. Še več, ločen plin vam omogoča, da uživate v bolj realistični izkušnji. Krmilna palica je opremljena tudi s sprožilcem Rapid-Fire, tako da lahko zlahka izstrelite veliko natančnih nabojev na svoje nasprotnike.

Udobno igranje

Pri igranju si zagotovite še več zabave in zadovoljstva. Zahvaljujoč svoji ergonomski zasnovi se igralna palica PXN-2119 Pro fantastično prilega obliki vaše roke in zagotavlja sanjsko udobje, tudi če jo uporabljate dlje časa. Naj vas ne skrbi, da vam bo bolečina v zapestju in utrujenost prekrižala načrte v naslednjem dvoboju! Poleg tega posebna priseska omogoča, da naprava stabilno stoji na mizi in se ne premika po njeni površini.

Široka združljivost

Radi igrate War Thunder ali World of Warplanes? Ali vam je ljubši Microsoft Flight Simulator? Igralna palica PXN-2119 Pro odlično deluje z večino priljubljenih letalskih in vojnih iger! Še več, izdelek je združljiv z računalniki z operacijskim sistemom Windows 7/8/10/11 ter s konzolama Xbox One in PlayStation 4. Povežite ga z napravo po vaši izbiri in ponesite svojo igralno izkušnjo na novo raven!

V škatli

Krmilna palica

Specifikacija:

Znamka: PXN

Model: PXN-2119 Pro

Povezava: Žično (USB)

Programabilni gumbi: Da, 16

Vibracije: da

Throttle: da

Rapid-Fire sprožilec: da

Stikalo: 8-smerno

Kompatibilnost: Računalniki z operacijskim sistemom Windows 7/8/10/11, PlayStation 4, Xbox One

Dodatne informacije

Proizvajalec

PXN

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Joystick PXN 2119 PRO Flight Control (PXN-2119PRO)

122,90 

Ni na zalogi