Anker MagGo 633 Magnetni brezžični polnilec in powerbank črn

99,64 

10 na zalogi

Dodaj v primerjavo
Šifra: 2_B25A7311
Dobaviteljeva šifra: B25A7311 Kategorije: , , ,

Opis

 • Dvojna moč:
  napolnite svoj iPhone 12 ali 13 hkrati z brezžičnimi slušalkami na praktičnem polnilniku. (Opomba: če uporabljate ovitek naj bo MagSafe kompatibilen)
 • Zaskoči in napolni:
  pametni telefon preprosto držite na polnilni površini in magnetna privlačnost poskrbi, da se naprava samodejno zaskoči in je v idealnem položaju.
 • Napajanje:
  Če želite energijo na poti, preprosto odstranite 5000 mAh power bank in ga uporabljajte. Če je baterija prazna, jo preprosto postavite nazaj na polnilno postajo in pustite, da se hitro napolni.
 • Popoln kot:
  pametni telefon je mogoče enostavno poravnati navpično ali vodoravno z optimalnim kotom gledanja do 40°. Idealno za gledanje videoposnetkov, sporočil, klicev in konferenc med polnjenjem.
 • Kaj dobite:
  magnetni polnilnik Anker 633 (MagGo) z brezžično polnilno postajo in 5000 mAh power bankom, 25 W USB-C napajalnik, 150 cm dolg polnilni kabel USB-C.


Dodatna moč

S kapaciteto 5000 mAh MagGo zagotavlja skoraj popolno doplačilo za vaš iPhone. To omogoča večjo produktivnost in 17 dodatnih ur predvajanja videa.

Impresivno vitek

Prenosni polnilnik, ki je debel le 11,77 mm, je majhen in dovolj kompakten, da ga lahko nosite s seboj vsakodnevno. Je popoln spremljevalec, ko ste zunaj.

Spustite in napolnite

Prenosni polnilnik napolnite v 2 urah tako,
da ga vrnete na podstavek
za takojšnje brezžično polnjenje. Prehodno polnjenje je omogočeno med hkratnim polnjenjem vašega iPhone-a in prenosnega polnilnika.

Popolna zaščita

Ankerjev varnostni sistem MultiProtect je zasnovan z nadzorom temperature, zaznavanjem tujkov, zaščito pred sevanjem in še več za zaščito vas in vaših naprav.Anker 633 magnetni brezžični polnilec (MagGo) 2-v-1
Ima zasnovo 2 v 1, ki deluje kot stojalo za brezžično polnjenje, in je opremljen z izvlečnim prenosnim polnilnikom za dodatnih 17 ur uporabe, kamorkoli greste.

Naravna privlačnost
Vgrajeni magneti ohranjajo vaš iPhone 14/13/12 v središču magnetnega brezžičnega polnilnega območja za dosledno polnjenje. (Opomba: za optimalno polnjenje uporabite magnetne etuije, združljive z iPhoneom)

Popolnoma varen
Ankerjeva ekskluzivna varnostna tehnologija MultiProtect zagotavlja popolno zaščito za vas in vaše naprave.

Spanju prijazen LED indikator
Opremljen z utripajočo LED lučko, ki prikazuje stanje polnjenja in ne moti vašega spanca. Pojdite spat brez skrbi, ko pustite svoj iPhone in AirPods, da se polnita.

Kompatibilnost:

 • iPhone 14 / iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max / iPhone 13 / iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max / iPhone 13 mini, iPhone 12 / iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max / iPhone 12 mini z magnetnim ovitkom za telefon.
 • AirPods Pro / AirPods 2 z ohišjem za brezžično polnjenje.

Opombe:

 • Za najboljše rezultate uporabite priloženi 25 W USB-C adapter.
 • Zagotavlja največ 7,5 W polnjenja za serije iPhone 13 in 12.
 • Osnova MagGo je samo za uporabo slušalk AirPods in ne more polniti telefonov.
 • Če lučka za polnjenje med polnjenjem naprav še naprej utripa, ste jih nepravilno postavili. Napravo odstranite s podnožja in ju znova postavite nazaj, ko utripanje preneha.
 • Ni združljivo z nemagnetnimi ovitki za telefone, kot so ovitki OtterBox defender. Ohišja iz kovine in dodatki, kot so magneti, kartice, ključi in ročaji, bodo motili polnjenje.
 • Ne podpira polnjenja iPhone 13 Pro z etuijem, ko je postavljen vodoravno.
 • Pri ločeni uporabi pritisnite gumb za aktiviranje, če je prenosni polnilnik postavljen vodoravno.
 • Ni združljivo z iPhone 11 Pro Max ali starejšimi modeli z magnetnim ohišjem.
 • Baterija 633 Magnetic Wireless Charger nima zložljivega stojala. Zato polnilnika ni mogoče uporabiti za polnjenje 622 magnetne baterije.

Spletna stran proizvajalca

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anker MagGo 633 Magnetni brezžični polnilec in powerbank črn

99,64 

10 na zalogi