Vesel dan žena vsem čudovitim in pogumnim ženskam, ki se borijo za svoje pravice in prispevajo k boljši prihodnosti za vse nas!

Ustanovitev nove blagovne znamke je zahtevno, vendar navdihujoče podjetniško potovanje. Vanj smo vstopile z jasnimi cilji, strategijo in premišljenim izborom treh ženskih članov ekipe. Raziskave kažejo, da se lahko podjetja z večjo vpletenostjo žensk v vodstvene in druge ključne vloge izkažejo kot bolj uspešna in inovativna. Saj vključevanje žensk v poslovni proces pomaga zagotoviti različne poglede in ideje, kar je ključno za uspeh podjetja.

Enterpoint ekipa je ženska ekipa. Vsak del delovnega procesa je prežet z žensko energijo. Ženska je vpletena v vsak postopek, projekt, koncept in odločitveni proces. Od postavitve spletne trgovine, razvoja blagovne znamke, oblikovanja in trženja izdelkov, informiranja kupcev, pakiranja paketov in do skrbi, da je prav vsak kupec zadovoljen kupec!

Izkoristimo dan žena, naj bo priložnost, da se zahvalimo in izrazimo spoštovanje do vseh žensk v svojem življenju – od matere, sestre, prijateljice do sodelavke in mentorice.

Blog: Dan žena

Dan, namenjen spodbujanju enakopravnosti spolov in praznovanju dosežkov žensk – 8. MAREC!

Dan žena je praznik, ki se praznuje po vsem svetu. Sprva je bil to dan boja za ženske pravice in enakopravnost, kasneje pa je postal dan praznovanja žensk in njihovih dosežkov.

Na ta dan potekajo različne prireditve, predavanja in druge dejavnosti, ki se osredotočajo na pomembnost enakosti spolov in prizadevanja za izboljšanje položaja žensk v družbi.

Čeprav je bil dosežen napredek v boju za enakost spolov, ženske še vedno pogosto doživljajo diskriminacijo na delovnem mestu, v politiki in drugih področjih. Zato je pomembno, da si tudi v prihodnje prizadevamo za izboljšanje položaja žensk v družbi.

Vesela, da sem ženska!

Biti ženska ni samo biološka značilnost. To je stanje uma, duha in srca. Biti ženska pomeni imeti moč, sočutje in vztrajnost. To so lastnosti, ki jih cenim pri sebi in drugih ženskah. 🤍

Praznuj z nami in nakupuj ceneje, BREZ STROŠKA DOSTAVE, ki ga pokrijemo mi!

🌷 Akcijska ponudba praktičnih izdelkov v mesecu marcu.

🌼 Praktično darilo za vašo ljubo osebo.