Dostava blaga na dom

Dostava paketov

Potrudili se bomo, da bo naročeno blago dostavljeno v najkrajšem možnem času. V kolikor naročilo oddate do 13:00 ure dopoldan, vam izdelek lahko dostavimo že v roku 48 ur. Za vsa kasnejša naročila bomo potrebovali še dodatnih 24 ur.

 

Če v trgovini izvedete kartično plačilo ali izdelek plačate po predračunu, ga na vaš naslov pošljemo še isti dan.* Če izberete možnost plačila po povzetju, vam izdelek dostavimo v roku 48 ur.**

*Edini pogoj je: izdelek naročen do 13:00 ure. **Izjema so le Vox zamrzovalni aparati, Vox pralni in sušilni stroji – dobava v roku 4-5 delovnih dni.

 

Kadar koli lahko preverite kje se nahaja vaš paket. V obvestilu dostavne službe boste našli sledilno številko. Ob kliku na številko lahko v vsakem trenutku vidite status paketa.

Na voljo smo vam za vsa morebitna vprašanja in sicer preko telefona 030 670 680 ali e-pošte: administracija@enterpoint.si.

 

Dostava na dom ne pomeni nujno dostave v vaše stanovanje ali hišo, kar je pomembno zlasti pri naročilu večjih in težjih izdelkov. Za dostavo in vnos izdelkov v notranje prostore je potrebno doplačati.

 

Nakup v vrednosti od 1 € do 180 € –  5,90 €

Nakup v vrednosti nad 180 € – Brezplačna dostava

 

ODVOZ STAREGA APARATA  15 €
VNOS APARATA 15 €

 

Prevzem izdelka v skladišču na naslovu podjetja.

V kolikor naročilo oddate do 9:30 ure dopoldan, vam izdelek lahko izdamo že v roku 48 ur. Za vsa kasnejša naročila bomo potrebovali še dodatnih 24 ur.

 

Naslov prevzemnega mesta

Enterpoint d.o.o.

Poslovna cona A 10

4208 Šenčur

 

Ko naročeni izdelek prejmete, ga nemudoma preglejte in če ugotovite, da je poškodovan, prevzem takoj zavrnite. Izdelek fotografirajte in nas o tem obvestite. Priporočamo tudi, da embalažo odpirate previdno in je ne uničite bolj, kot je nujno.

 

Tudi če z izdelkom ni nič narobe, je embalažo smiselno shraniti vsaj 14 dni, torej za čas, ko imate možnost odstopiti od pogodbe – na ta način boste izdelek preprosto zapakirali nazaj v originalno embalažo in ga vrnili, s čimer boste prihranili čas (in morda denar) za iskanje druge primerne embalaže.

 

Če še vedno niste prepričani, kaj točno zajema dostava, nas kontaktirajte in vprašajte, ali je možna dostava oziroma vnos naročenega izdelka v vaše stanovanje oziroma hišo.

 

e-naslov: administracija@enterpoint.si ali telefonska številka 030 670 680.