O podjetju

Smo spletna trgovina, v kateri najdete vse za dom in prosti čas. Naša tradicija sega že v leto 1985, ko smo ustanovili prvo podjetje Bilban d.o.o. in skozi leta pridobili najvišje certifikate na trgu. S korporacijami kot so Canon, Xerox, HP, Epson smo vzpostavili dolgoletne in trdne odnose. Kar dokazujejo tudi naši certifikat od XPPS do MPS.

Slovensko podjetje s tradicijo lahko preverite na povezavi tukaj.

O podjetju Enterpoint
Predstavitev podjetja Enterpoint

Skozi vseh 35 let smo našim kupcem dokazali, da nam lahko zaupajo. Na podlagi dolgoletnih izkušenj smo se odločili ustanoviti novo podjetje Enterpoint d.o.o. in v prodajni program dodali za vsak okus nekaj. Na voljo smo vam za vsa vprašanja in če potrebujete pomoč pri nakupovanju. Pišite nam na naslov info@enterpoint.si  in pomagali vam bomo.  Zaupajte nam vaše želje in mi se bomo potrudili, da jih bomo izpolnili.

SLOVENSKO PODJETJE

Enterpoint

Verjamemo, da se boste dobro počutili ob raziskovanju naše spletne trgovine. Izbirate lahko med uveljavljenimi blagovnimi znamkami, ki so zaupanja vredne in ob nakupu pridejo v paketu z garancijo.

Da vam omogočimo čim večjo fleksibilnost pri nakupovanju, boste v naši ponudbi našli možnost plačila na obroke. Vedno nam lahko pošljete tudi dokazilo, da ste našli cenejši produkt in mi vam bomo izenačili ceno. Redno bomo pripravljali tudi prodajne akcije, ki jih ne želite zamuditi.

Izvor sreče je, da ne zahtevamo nič od jutrišnjega dne in smo hvaležni za to kar nam je dano v tem trenutku.

— Timea Varga

Ključne osebe

Me tri skupaj v poslu. Me tri ženske podjetnice.

Tri ženske, vsaka s svojim znanjem in izkušnjami, skupaj stopamo na pot podjetništva. Vemo, da ne bo lahko. Vemo, da bomo v posel vpletene 24 ur na dan, z nekaj malega, lepotnega spanca. Ampak smo za, vse tri smo odločene poskusiti. Imamo znanje za uspeh. Vesele bomo, če nas bo na poslovni poti, prav tako kot zasebno, spremljala tudi sreča – ta nikoli ne škodi.

Petra Bilban

Ustanoviteljica

Tina Bilban

Knjigovodkinja

Urša Zupan

Marketingašica

Naše prednosti

Da bi dosegel kaj dobrega, je zelo koristno zgrešiti pot in tako pridobiti izkušnje.
– Sv. Terezija Avilska

Sledimo spremembam

Sledimo spremembam

Osebni pristop

Osebni pristop