ETA ročni osvežilec tkanin Stephany [ETA 2270 90000]

Ni na zalogi

30,94 

Ni na zalogi

Dodaj v primerjavo
Šifra: 7_114912
Dobaviteljeva šifra: ETA227090000 Kategorije: , ,

Opis

Neugledne gube lahko pokvarijo vtis vsake obleke. Lahko pa pozabite na likalno desko in zapleten boj s klasičnim likalnikom. Zahvaljujoč kompaktnim dimenzijam in možnosti likanja oblačil neposredno na obešalniku, bo praktičen ročni parni kuhalnik ETA Stephany postal vaše skrivno orožje ne le za jutranja naglica – odlično meri in je vedno takoj pripravljen za uporabo.

Obvlada gube in umazanijo
Stephanyjev ročni parnik ETA bo poskrbel za prilagajanje vaših oblačil tik pred odhodom od doma – zgladil bo neželene gube , vidno osvežil tkanino , zahvaljujoč posebnemu nastavku pa lahko odstrani tudi umazanijo . Poleg tega vroča para uničuje bakterije , odstranjuje vonjave in je nežna do vseh vrst snovi .
Tako lahko parite vsa oblačila, tudi občutljivo perilo in občutljive plašče, primerne samo za kemično čiščenje. Še posebej pri negi oblačil iz debelejših tkanin, kot so plašči in jakne, boste cenili posebno krtačo , zahvaljujoč kateri para bolje prodre v vlakna. Krtača učinkovito odstrani umazanijo in vlakna ter lahko ujame tudi živalsko dlako.
Vendar pa bo z ročnim parnikom tudi tekstil v vašem domu deležen hitre oskrbe – zavese, draperije, oblazinjenje, odeje ali prti bodo spet kot novi, ne da bi jih bilo treba sneti z zaves, odnesti v čistilnico ali poklicati. drag čistilni servis.
Plišastim igračam lahko privoščite tudi vročo parno terapijo , ki učinkovito odstranjuje bakterije in otrokom nudi idealne pogoje za brezskrbno preživljanje časa ob igri.

Ko se združita nežnost in moč
Intenzivnost ustvarjanja pare lahko preprosto prilagodite določeni vrsti tkanine – izbirate lahko med dvema stopnjama. Hkrati največja intenzivnost doseže do 25 g/min , kar je zmogljivost, ki zagotavlja res vidne rezultate.
Zahvaljujoč integrirani črpalki in sedmim šobam se para enakomerno porazdeli po celotni površini keramične površine, kar zagotavlja njeno maksimalno izrabo in učinkovitost v najkrajšem možnem času.
Poleg tega se Stephanyjev ročni parnik ETA lahko uporablja tudi na potovanjih , tudi na službenih potovanjih, kjer je reprezentativna oprava še posebej pomembna.

Učinkovito prilagajanje oblačil ročno in kratkotrajno
Parni stroj za perilo ETA Stephany je zasnovan s poudarkom na udobni uporabi brez nepotrebnih zapletov. Odstranljiv rezervoar lahko enostavno napolnite z vodo zahvaljujoč veliki odprtini in praktičnemu lijaku , ki je priložen paketu. Rezervoar lahko sprejme do 320 ml vode, kar zadošča za do 23 minut delovanja.
Po vklopu je para pripravljena dobesedno v minuti . Ko se soparnik segreje in kdaj je pripravljen za delovanje, lahko preprosto prepoznate zahvaljujoč svetlobnim indikatorjem in zvočnemu signalu . Prav tako vas bo opozoril na potrebo po dolivanju vode.
Uporaba uparjalnika je olajšana z majhno težo (približno 1 kg) in dolgim ??napajalnim kablom. Poleg tega se ergonomski ročaj popolnoma prilega vaši roki, kar ne zahteva nobenega napora – gumba s ključavnico ni treba držati.
Tehnologija ANTI CALC nato prepreči nabiranje vodnega kamna , kar olajša vzdrževanje celotne naprave in bistveno podaljša njeno življenjsko dobo. Po 8 minutah neaktivnosti se parnik samodejno izklopi , tako da je poskrbljeno tudi za vašo varnost.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:
– Moč: 1400 W
– Prostornina rezervoarja (za vodo): 320 ml
– Izpust pare: 25 g/min.
– Varnostni izklop: da
– Odstranjevanje vodnega kamna: da
– Indikator dolivanja vode
– Gumb za izpust pare z zaklepom
– Odstranljiv rezervoar za vodo za enostavno polnjenje
– Dodatki: Nastavek in krtača za odstranjevanje vlaken, las, vlaken in umazanije, Lijak za enostavno dolivanje vode
– Neto dimenzija (VxŠxG): 265x 160x 110mm
– Neto teža: 0,95kg

Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Proizvajalec

Eta

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

ETA ročni osvežilec tkanin Stephany [ETA 2270 90000]

30,94 

Ni na zalogi