Ufesa Artica ročni baterijski sesalnik 81405765

107,71 

3 na zalogi

Dodaj v primerjavo
Šifra: 2_81405765
Dobaviteljeva šifra: 81405765 Kategorije: , , ,

Opis

Predstavljamo vam vrhunski brezžični sesalnik, ki združuje inovativno tehnologijo in izjemno učinkovitost, da zagotovi brezhibno čistočo vašega doma. Ta zmogljiv pripomoček je opremljen z natančno izdelanim kazalnikom stanja baterije, ki vam omogoča, da natančno spremljate njegovo delovanje in zagotovite, da nikoli ne zmanjka energije sredi čiščenja.

Glavna enota, srce sesalnika, je zasnovana za optimalno sesanje in učinkovito odstranjevanje umazanije s vseh vrst talnih površin. S pomočjo sesalnega sedeža in motorizirane talne glave, ki vključuje ščetko valja za globoko čiščenje, bo vaš dom sijal čistočo.

Udobje uporabe zagotavljajo intuitivno postavljeni gumbi: gumb za sprostitev podaljšane cevi za dosego težko dostopnih mest, gumb za sprostitev talne glave za preprosto menjavo dodatkov in gumb za sprostitev posode za prah, ki omogoča enostavno in higiensko praznjenje brez stika z zbrano umazanijo.

Posebna značilnost tega sesalnika je tudi napredna HEPA filtracija skozi nerjavno mrežo, ki zagotavlja, da izpušni zrak ostane čist in brez alergenov, kar je še posebej pomembno za alergike in lastnike hišnih ljubljenčkov.

Za še večjo prilagodljivost in učinkovitost pri čiščenju so vključeni tudi praktični dodatki, kot so dolg nastavek za reže za čiščenje med oblazinjenjem in v kotih, ter mini krtača 2 v 1 za vogale in pohištvo, ki omogoča, da brez težav očistite tudi najbolj trdovratno umazanijo.

S priloženim polnilcem in nosilcem za montažo na steno bo vaš sesalnik vedno pripravljen in na dosegu roke, ko ga boste potrebovali. Elegantna zasnova, visoka zmogljivost in enostavnost uporabe naredijo ta sesalnik nepogrešljiv del vsakega gospodinjstva, ki ceni čistočo in udobje. Opremite svoj dom z vrhunskim brezžičnim sesalnikom in uživajte v vsakem trenutku čistosti in svežine!

OPIS

  1. Kazalnik stanja baterije
  2. Glavna enota
  3. Sesalni sedež
  4. Gumb za sprostitev podaljšane cevi
  5. Podaljšana cev
  6. Gumb za sprostitev talne glave
  7. Motorizirana talna glava
  8. Ščetka valja
  9. Gumb za sprostitev posode za prah
  10. Opomba o zaklepu in odklepu posode za prah
  11. Posoda za prah
  12. Gumb za sprostitev praznjenja prahu
  13. Izpušna odprtina
  14. Stikalo za vklop/izklop
  15. Ročaj
  16. Priključek za polnjenje
  17. Nerjavna mreža
  18. Hepa filter
  19. Polnilec
  20. Nosilec za montažo na steno
  21. Dolg nastavek za reže
  22. Mini krtača za vogale in pohištvo 2 v 1

Dodatne informacije

Proizvajalec

UFESA

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ufesa Artica ročni baterijski sesalnik 81405765

107,71 

3 na zalogi