COZZE prevleka za XL mizo (90386)

68,81 

1 na zalogi

Dodaj v primerjavo
Šifra: 6_COZPREV90386
Dobaviteljeva šifra: 6_COZPREV90386 Kategorije: , ,

Opis

Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!

 

Nič ni bolj zabavno kot pripravljati pico s celotno družino na balkonu ali dvorišču. Svoje najboljše testo dopolnite s svojimi najljubšimi dodatki, specite pico in naj se zabava prične!

 

V kolikor želite svojo pečico za pico Cozze zaščititi pred vetrom in vremenskimi vplivi in ??hkrati ne želite odstranjevati pajčevine, posušenega listja in druge umazanije, ko se vam naslednjič zahoče jesti pico, svojo peč za pico pokrijte z zaščitno prevleko Cozze 90386. Prevleka je namenjena za Cozze mizo z inox ploščo 120 x 60 x 90 cm 90526 Ta prevleka je med drugim za uporabo s Cozze Plancha 90516 in pripadajočo zunanjo mizo 90526.

 

Prevleka je narejena iz UV odpornega materiala, odpornega na dež. Ploščo in mizo je enostavno pokriti, ko nista v uporabi, tako da oboje ostane v dobrem stanju in zagotavlja podaljšano življenjsko dobo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Cozze

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

COZZE prevleka za XL mizo (90386)

68,81 

1 na zalogi