COZZE električni žar E-200 (90510)

232,17 

1 na zalogi

Dodaj v primerjavo
Šifra: 6_COZEGRILL90510
Dobaviteljeva šifra: 6_COZEGRILL90510 Kategorije: , ,

Opis

Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači in žari v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!


električnim kombiniranim žarom Cozze E-200 pecite na žaru kot profesionalecKajti danski proizvajalec tudi na tem področju dokazuje, da ne dela na pol. 

 

Cozze E-200 se ponaša z ohišjem izdelanim iz barvanega pocinkanega jekla in 394 x 302 mm litoželezno reverzibilno ploščoTo od spodaj ogreva grelna cev debeline 6,6 mm. 

 

Praktičen je tudi krmilnik z LED osvetlitvijoTa vam pove, kdaj je vaša naprava pripravljena za uporabo, tako, da po fazi ogrevanja spremeni barvo krmilnika iz bele v rdečo. Temperaturo nadzira pametno digitalno nadzorovano upravljanje toplote. 

 

Za večjo prilagodljivost pri peki na žaru lahko pokrov nastavite pod različnimi kotiSkratka, majhen električni kombinirani žar Cozze E-200 je popoln mojster žara, če iščete alternativo žarom na plin ali oglje in se želite izogniti odprtemu ognju.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Cozze

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

COZZE električni žar E-200 (90510)

232,17 

1 na zalogi