COZZE električni žar E-500 (90513)

341,76 

1 na zalogi

Dodaj v primerjavo
Šifra: 6_COZEGRILL90513
Dobaviteljeva šifra: 6_COZEGRILL90513 Kategorije: , ,

Opis

Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači in žari v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!

 

Zlasti za ljubitelje žara v urbanem okolju je pomembno, da najdejo alternative brez odprtega ognja. Ne iščite več! Ker je tukaj čudovit električni žar Cozze E-500

 

S tem zakladom lahko doma organizirate brezskrben večer peke na žaru. Preprosto priključite kabel v vtičnico in že ste pripravljeni. Z 2 conama žara, lahko preizkusite vse svoje znanje in izkušnje pri peki na žaru. 

 

Litoželezni žar plošči imata gladko in rebrasto stran, ki se upravljata z digitalno nadzorovanim temperaturnim upravljanjem in segrevajo z grelnimi cevmi debeline 8 mm. 

 

Ko pride čas za peko na žaru, LED osvetljeni kontrolniki preklopijo iz bele v rdečo. Tako vedno veste, ali je vaš električni žar pripravljen za uporabo. Cozze je mislil na vse – odlično!


Električni Cozze E-500 v obliki školjke je izdelan iz barvanega pocinkanega jekla in zato zagotavlja robustnost in dolgo življenjsko dobo. 

Dodatne informacije

Proizvajalec

Cozze

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

COZZE električni žar E-500 (90513)

341,76 

1 na zalogi