LANDMANN keramični žar na oglje Large Kamado (00570)

903,95 

1 na zalogi

Dodaj v primerjavo
Šifra: 6_LANBIGLAN00570
Dobaviteljeva šifra: 6_LANBIGLAN00570 Kategorije: , ,

Opis

Landmann (Grillchef) je najstarejši proizvajalec žarov v Nemčiji. Ustanovitelji današnje tradicionalne blagovne znamke so imeli leta 1966 izostren instinkt in prvi žar prinesli domov iz Kanade. Njihova vizija uspešnega posla je obrodila sadove.

 

Žar na oglje Landmann Large Kamado (00570) prepoznamo po posebni, jajčasti obliki. Zares izjemna stvar pa je keramični material žara, ki zagotavlja neverjetno izolacijo in shranjevanje toplote brez temperaturnih nihanj. Ko je pokrov zaprt, se izgubi zelo malo toplote, zato lahko keramični žar na oglje Landman Large Kamado idealno vzdržuje temperaturo do 400°C.

 

Poleg tega lahko uravnavate dovod in odvod zraka in tako optimalno nadzirate proces pečenja hrane na žaru. Čeprav je v notranjosti naprave zelo vroče, ostane zunanjost žara čudovito hladna – tako da se ne morete opeči. Z dodatno rešetko za žar iz nerjavečega jekla, se lahko ustvari še drugi nivo žara, tako da lahko brez težav pripravite tudi večje obroke.

 

Robustne stranske mizice ponujajo dovolj možnosti za shranjevanje in jih je mogoče preprosto zložiti, kar prihrani prostor. Landmann Lage Kamado (00570) je opremljen z vozičkom za žar, vključno s štirimi gumiranimi kolesi, ki jih je mogoče zakleniti, tako da ga lahko udobno potisnete na pravi položaj na vrtu ali terasi.

 

 

Dodatne informacije

Proizvajalec

Landmann

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

LANDMANN keramični žar na oglje Large Kamado (00570)

903,95 

1 na zalogi