LANDMANN plinski žar Rexon Pure 4.1 (01766)

464,10 

1 na zalogi

Dodaj v primerjavo
Šifra: 6_LANREXPPL4.1
Dobaviteljeva šifra: 6_LANREXPPL4.1 Kategorije: , ,

Opis

Landmann (Grillchef) je najstarejši proizvajalec žarov v Nemčiji. Ustanovitelji današnje tradicionalne blagovne znamke so imeli leta 1966 izostren instinkt in prvi žar prinesli domov iz Kanade. Njihova vizija uspešnega posla je obrodila sadove.


Plinski žar Landamnn Rexon Pure 4.1 ima štiri 3 kW gorilnike in piezoelektrični vžig, ki ne potrebuje baterij. Ta žar je idealen za prehod z žara na oglje, nudi vam večje udobje, nadzor nad temperaturo, hitrejše pečenje, medtem ko je okus enak brez izsušitve mesa.

 

Emajlirane rešetke iz litega železa nudijo veliko površino 65×40 cm, ki je dovolj za kuhanje za družino in prijatelje. Dodatno integrirano stransko kuhališče s 3 kW gorilnikom lahko uporabite za pripravo različnih omak, juh, rižot, toplih napitkov ipd.

Sokovi in maščoba se odvajajo neposredno v odcejalno posodo, tako da maščoba ne pride v stik s plamenom in se ne nabirajo škodljive snovi.

Plinski žar Landamnn Rexon Pure 4.1 je opremljen s sistemom PTS, ki trajno zagotavlja optimalno porazdelitev toplote med kuhanjem. Sistem zagotavlja enakometno zapečenost mesa, tib ali zelenjave.

Pokrov žara ima vgrajen termometer, ki omogoča nadzor temperature v notranjost žara. Za enostavno premikanje so na voljo 4 transportna kolesa.


Dodatne informacije

Proizvajalec

Landmann

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

LANDMANN plinski žar Rexon Pure 4.1 (01766)

464,10 

1 na zalogi