Steelseries Arctis Nova 5 slušalke 61670

128,80 

15 na zalogi

Dodaj v primerjavo
Šifra: 7_116430
Dobaviteljeva šifra: 61670 Kategorije: , ,

Opis

Steelseries Nova 5 brezžične slušalke

100+ zvočnih prednastavitev iger na dosegu roke
Spremljevalna aplikacija Arctis Nova 5 odklene več kot 100 prednastavitev zvoka, ki so jih prilagodili profesionalci e-športa in avdio inženirji. Poslušajte tisto, kar drugi ne z natančno izpiljenimi zvočnimi profili za vrhunske igre, da poudarite korake in druge ključne zvoke ali povečate potopitev. Spremenite zvočne prednastavitve v realnem času, ne da bi zapustili igro.

60-urna življenjska doba baterije
Imate načrt za igranje iger za ta teden? Naša baterija vas ima. S polnim polnjenjem, ki traja 8 ur vsak dan, je to petkrat dlje kot druge slušalke. Poleg tega hitro polnjenje USB-C prinaša 6 ur polnjenja v samo 15 minutah.

Quick-Switch Wireless
Preprosto sprejemajte klice med igranjem iger, preklopite z visoke hitrosti 2,4 GHz na Bluetooth 5.3 s pritiskom na gumb. Mobilne povezave ostanejo v pripravljenosti, ko ste spet v akciji, zato boste sprejemali klice. Ohranite svoje Fortnite EQ na pasovni širini 2,4 GHz, ne da bi to vplivalo na vaše posebne medijske profile za zvok Bluetooth.

Gonilniki Neodymium Magentic
Poslušajte vse z izjemno podrobno zvočno sliko kristalno čistih visokih tonov, natančnih srednjih tonov in globokih nizkih tonov. Po meri oblikovani neodimski magnetni gonilniki, izdelani iz kovin redkih zemelj, zagotavljajo popolno zvočno izkušnjo, ne glede na igro ali skladbo, ki jo igrate.

Mikrofon ClearCast 2.X
2X večja pasovna širina, 2X večja jasnost z našim najnovejšim mikrofonom ClearCast in novim naborom čipov z visoko pasovno širino, ki podpira 32KHz/16Bit zvok. Še bolj napolnite svoje vokale s funkcijo Sonar AI-Powered Noise Cancellation on PC za vrhunsko dvosmerno zmanjšanje hrupa v komunikacijah. Popolnoma umaknite mikrofon za elegantno udobje.

Igranje na več platformah
Dvignite se nad sistemske vojne s kompaktnim ključkom USB-C za zamenjavo med vsemi vašimi sistemi, ki podpirajo osebne računalnike, PlayStation, Switch, Meta Quest, dlančnike ter telefone in tablice, ki podpirajo USB-C.

Vzdržljiva zasnova
Močna ABS plastika zagotavlja lahko in dolgotrajno zasnovo s čvrstimi obešalniki z dvojnimi tečaji in prilagodljivim naglavnim trakom iz blaga za enakomerno porazdelitev pritiska za popolno udobje.

Kontrole na ušesu
Začnite delovati z gumbom za vklop; utišajte in prilagodite glasnost na dosegu roke. Z gumbom Quick-Switch se dotaknite povezave Bluetooth, da sprejmete klice ali kjer koli poslušate svoje najljubše utripe.

Dodatne informacije

Proizvajalec

SteelSeries

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Steelseries Arctis Nova 5 slušalke 61670

128,80 

15 na zalogi