Zvočniki Edifier 2.0 R1280DBs rjavi (T1280DBs)

Ni na zalogi

210,45 

Ni na zalogi

Dodaj v primerjavo
Šifra: 3_R1280DBs
Dobaviteljeva šifra: R1280DBs brown Kategorije: , ,

Opis

Profesionalni zvočniki Edifier

R1280DBs ima klasičen, a eleganten dizajn, ki bo pritegnil vašo pozornost. Skupaj z vsemi sodobnimi značilnostmi je lesen zaključek videti eleganten, a hkrati profesionalen. Izboljšane specifikacije izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti in zmogljivosti. Tehnologija Qualcomm Bluetooth zagotavlja stabilno brezžično povezavo. Medtem ko skupna RMS moč 42 W odpravlja kakršno koli popačenje. Vključene komponente močno izboljšajo vaše udobje med uporabo in vam prihranijo veliko časa.

Veliko možnosti

Zvočniki Edifier z lahkoto predvajajo katero koli vrsto glasbe, s poudarkom na nizkih in visokih tonih. Opremljeni so z vsemi novimi funkcijami in univerzalnimi vhodi, kar zagotavlja široko združljivost. Na primer, optični, koaksialni in dvojni RCA vhodi so možni hkrati. Brezžična povezljivost Bluetooth s tehnologijo Qualcomm omogoča tudi združevanje opreme z večino modelov, ki so na voljo na trgu.

Glasbeni strokovnjak

Bluetooth zvočniki Edifier lahko samodejno zaznajo dodaten zunanji nizkotonec, da aktivirajo digitalni crossover. Različne vrste vrat ponujajo prenos brez izgube. Sprednji bas refleksni priključek zagotavlja odvajanje jasnih in globokih nizkih tonov. Visoka RMS moč zmanjšuje nadležne zvoke in učinkovito zmanjšuje hrup, tako da lahko uživate v urah zabave brez kakršnih koli motenj.

Poenostavljeno delovanje

Gumbi na stranski plošči so odgovorni za nastavitev izenačevalnika po vaših željah. Kontrole se nahajajo na aktivnem/aktivnem zvočniku. Priložen priročen brezžični daljinski upravljalnik olajša prilagajanje najpomembnejših funkcij vaše naprave, povezane z Bluetoothom. S samo gibom zapestja lahko vklopite napajanje, spremenite vrstni red predvajanja ali izberete zvočni vir. Sploh vam ni treba vstati iz udobnega stola!

Klasičen zaključek

Trdno leseno ohišje iz MDF zmanjšuje akustično resonanco, kar omogoča, da zvočnike postavite kamor koli in se sprostite ob atmosferičnih melodijah v različnih prostorih vašega doma. Elegantna izdelava bo zagotovo navdušila, vse skupaj pa bo delovalo kot odličen dodatek k okusno urejeni notranjosti.

Specifikacija

Producent

Edifier

Model

R1280DBs

Skupna izhodna moč

2x21W RMS

Pogonska enota

Enota visokotonca ?13 mm + 4-palčni srednjetonec

Razmerje med signalom in šumom

?85dBA

Frekvenčni odziv

51Hz – 20kHz

Vhodna občutljivost

LINE IN1 R/L:500±50mV / LINE IN2 R/L:600±50mV / Optični / Koaksialni R/L:350±50mFFS / Bluetooth R/L:700±50mFFS

Vnos

LINE IN 1, LINE IN 2, optični, koaksialni, Bluetooth

Avdio kodeki

avdio SBC

Dodatne informacije

Proizvajalec

Edifier

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zvočniki Edifier 2.0 R1280DBs rjavi (T1280DBs)

210,45 

Ni na zalogi